Home » Răspunsul Lui Klaus Iohannis, întrebat Despre Revenirea într-un Partid După încheierea Mandatului De Președinte: „Nu Exclud Asta”

Răspunsul Lui Klaus Iohannis, întrebat Despre Revenirea într-un Partid După încheierea Mandatului De Președinte: „Nu Exclud Asta”

Răspunsul Lui Klaus Iohannis, întrebat Despre Revenirea într-un Partid După încheierea Mandatului De Președinte: „Nu Exclud Asta”

„Nu exclud asta. Nu iau în calcul, dar nici nu exclud asta a priori”, a declarat Iohannis într-o întâlnire informală cu jurnaliştii, la Strasbourg, întrebat dacă revine într-o formațiune politică.

Preşedintele Klaus Iohannis îşi va încheia cel de-al doilea mandat de preşedinte la sfârşitul acestui an.

Iohannis s-a înscris în februarie 2013 în Partidul Naţional Liberal (PNL), fiind ales la scurt timp prim-vicepreşedinte. Un an mai târziu, a fost votat preşedinte al PNL la Congresul formaţiunii liberale şi desemnat candidat pentru funcţia de preşedinte al României.

După ce a fost ales șef al statului, Iohannis a renunţat la statutul de membru PNL, întrucât, conform Constituţiei, în timpul mandatului, preşedintele României nu poate fi membru al unui partid.

Cu toate acestea, el a fost prezent la activităţi politice ale PNL, inclusiv în timpul campaniilor electorale sau în pandemie, la cogresul partidului în care liberalii l-au ales…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.