Home » Sebastian Burduja, Despre Candidatura La Primăria Capitalei: Sunt Convins Că îi Bat Măr şi Pe Firea, şi Pe Nicuşor Dan

Sebastian Burduja, Despre Candidatura La Primăria Capitalei: Sunt Convins Că îi Bat Măr şi Pe Firea, şi Pe Nicuşor Dan

Sebastian Burduja, Despre Candidatura La Primăria Capitalei: Sunt Convins Că îi Bat Măr şi Pe Firea, şi Pe Nicuşor Dan

„Sunt convins că îi bat măr pe amândoi, şi pe Firea şi pe Nicuşor Dan, pentru că bucureştenii vor altceva, au văzut ce a făcut şi Firea şi ce a putut şi Nicuşor, de fapt ce nu au putut”, a spus Burduja la Prima News, citat de news.ro.

„Cred că Bucureştiul nu mai are timp de pierdut. Sunt probleme urgente, sunt milioane de bucureşteni are aşteaptă altceva, sunt sute de mii de bucureşteni care stau în frig şi nu au apă caldă. Sunt hotărât să muncesc până pic jos, ca să las ceva în urma mea”, a punctat ministrul PNL al energiei.

Liderul PNL Bucureşti a menționat că sondajul comandat de filiala pe care o conduce arată că două treimi dintre bucureşteni nu o vor pe Gabriela Firea primar şi două treimi nu îl vor pe Nicuşor Dan primar.

„Eu nu aş putea să mă uit în oglindă şi să ştiu că nu candidez, pentru că asta ar însemna că mă resemnez, să aleg din nou răul cel mai mic, şi ăsta a fost blestemul şi al României, şi…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.