Home » Iulian Fota, Demis Din Poziția De Secretar De Stat în MAE: „Forța Unui Om Inteligent Crește Când Se înconjoară De Oameni Competenți”

Iulian Fota, Demis Din Poziția De Secretar De Stat în MAE: „Forța Unui Om Inteligent Crește Când Se înconjoară De Oameni Competenți”

Iulian Fota, Demis Din Poziția De Secretar De Stat în MAE: „Forța Unui Om Inteligent Crește Când Se înconjoară De Oameni Competenți”

Fostul secretar de stat subliniază că premierul Marcel Ciolacu nu a avut un rol în demitere, dincolo de faptul că formal el semnează decizia, și PNL era mulțumit de activitatea lui. Fără a o numi direct pe Luminița Odobescu, Fota sugerează că plecarea lui are legătură cu diferența de viziune față de cea a ministrului.

„Eu cred că MAE trebuie condus partenerial, prin respect reciproc și bună înțelegere. Asta nu-i știrbește ministrului de externe nici autoritatea, nici prestigiul. Ba dimpotrivă. Forța unui om inteligent crește când se înconjoară de oameni competenți”, a precizat Fota.

El mai subliniază că această demitere a sa demonstrează „clar că alții au altă părere și și-au impus voința prin forța prerogativelor deținute”.

De asemenea, Fota afirmă că înțelege motivul pentru care Marcel Ciolacu a ales să dea curs și să semneze eliberarea sa din funcție. „Decizia concedierii mele nu vine de la domnia sa. Și eu…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.