Home » Diana Şoşoacă: „SPP Mi-a Spus Că Am Primit Un Plic Suspect. Conţine Nişte Granule Sau Nişte Prafuri Care Ar Putea Afecta Sănătatea Mea”

Diana Şoşoacă: „SPP Mi-a Spus Că Am Primit Un Plic Suspect. Conţine Nişte Granule Sau Nişte Prafuri Care Ar Putea Afecta Sănătatea Mea”

Diana Şoşoacă: „SPP Mi-a Spus Că Am Primit Un Plic Suspect. Conţine Nişte Granule Sau Nişte Prafuri Care Ar Putea Afecta Sănătatea Mea”

Senatoarea a precizat că luni dimineaţă a fost informată de SPP că a primit un plic „suspect” care conţine „o substanţă granulată”. Şoşoacă a spus că plicul a rămas pentru analiză şi se va interesa de rezultat.

„Cei de la SPP m-au sunat la 8 dimineaţa şi mi-au spus că este un plic suspect. Este prima oară în viaţa mea când mă confrunt cu aşa ceva. Nici clienţii mei nu s-au confruntat. Le-am spus şi colegilor parlamentari, nici ei nu au primit aşa ceva vreodată sau nu au auzit. Dar e firesc, când te lupţi cu sistemul. (…) După ce voi termina şedinţa de plen voi lua legătura cu SPP şi o să văd ce s-a mai întâmplat între timp. Mi s-a spus că conţine nişte granule sau nişte prafuri care ar putea afecta sănătatea mea şi a celor din jurul meu. (…) Este un plic normal. L-am vazut în cutie. Nu ai voie să pui mâna pe el”, a explicat Şoşoacă, la Senat.

Întrebată de unde a venit plicul, ea a precizat: „Pe ruta unui…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.