Home » Protest AUR în Timpul Congresului PPE De La București. Manifestanții S-au îmbrâncit Cu Jandarmii: „Ursula, Nu Uita, România Nu Te Vrea!”

Protest AUR în Timpul Congresului PPE De La București. Manifestanții S-au îmbrâncit Cu Jandarmii: „Ursula, Nu Uita, România Nu Te Vrea!”

Protest AUR în Timpul Congresului PPE De La București. Manifestanții S-au îmbrâncit Cu Jandarmii: „Ursula, Nu Uita, România Nu Te Vrea!”

UPDATE ora 18.45: Protestatarii AUR s-au deplasat la hotelul Crowne Plaza, aflat aproape de Romexpo, unde sunt cazați politicienii veniți la congresul Popularilor Europeni.

***

Știrea inițială: Protestatarii au susținut că Ursula von der Leyen nu acționează în interesul României și al altor state membre ale Uniunii Europene. Și europarlamentarul Cristian Terheş a fost la protest, lângă Simion.

„Ursula, nu uita, România nu te vrea!” și „Libertate!” au scandat susținătorii AUR, care la un moment dat s-au îmbrâncit cu jandarmii. Manifestanții au rupt gardurile de protecție și au încercat să se apropie de clădirea Romexpo, unde se află inclusiv Ursula von der Leyen, dar Jandarmeria a venit cu dubele și a reușit să îi blocheze.

Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Oamenii legii au vrut să legitimeze o femeie care participa la protest, dar aceasta a refuzat și a acuzat stări de rău.

Peste 2.000 de delegați din 40 de țări și mai mulți șefi…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.