Home » USR A Cerut RAAPPS Desecretizarea Contractului Pentru Vila Din Aviatorilor 86: „Sunt Informații Că Este Pregătită Pentru Iohannis”

USR A Cerut RAAPPS Desecretizarea Contractului Pentru Vila Din Aviatorilor 86: „Sunt Informații Că Este Pregătită Pentru Iohannis”

USR A Cerut RAAPPS Desecretizarea Contractului Pentru Vila Din Aviatorilor 86: „Sunt Informații Că Este Pregătită Pentru Iohannis”

„Am depus o cerere de acces la contractul de renovare a imobilului civil din Aviatorilor 86. Subliniez civil, pentru că e un lucru foarte rar, foarte greu de înţeles de ce un contract de renovare pentru un imobil civil, nu un imobil militar, a fost secretizată prin Hotărâre de Guvern semnată de Nicolae Ciucă. Şi eu, ca şi toţi cetăţenii României, vreau să aflăm ce se întâmplă cu acest imobil, pentru cine este pregătit”, a spus Ionuț Moșteanu, citat de Agerpres.

Și a continuat: „Există zvonuri în urma informaţiilor din presă că este pregătit pentru Klaus Iohannis şi sunt vehiculate între 7 şi 9 milioane de euro pentru renovarea unui imobil de 1.200 de mp, fost sediu PNL”.

Deputatul USR a adăugat că USR vrea să știe cine a luat decizia renovării cu o sumă atât de mare. „Bănuiala mea şi a tuturor este că nu e un proiect care ţine se securitatea României, ci este pregătit pentru pensia lui Klaus Iohannis“, a spus…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.