Home » Drulă Spune Că Primari USR Au Fost „şantajaţi” Sau „momiţi” Să Treacă La PSD, Cu Ciolacu De Faţă. „Cei Mai Slabi De înger Cedează”

Drulă Spune Că Primari USR Au Fost „şantajaţi” Sau „momiţi” Să Treacă La PSD, Cu Ciolacu De Faţă. „Cei Mai Slabi De înger Cedează”

Drulă Spune Că Primari USR Au Fost „şantajaţi” Sau „momiţi” Să Treacă La PSD, Cu Ciolacu De Faţă. „Cei Mai Slabi De înger Cedează”

„Primarii USR, aleşii USR au fost ameninţaţi, şantajaţi sau momiţi. Li s-a spus unor primari, cu Ciolacu în birou: «Ai zece milioane, dacă treci la noi. Altfel, ai grijă că e Curtea de Conturi aici, în judeţ. E acum în control». Asta s-a întâmplat luna trecută”, a declarat luni seară Cătălin Drulă, la Digi24, citat de Agerpres.

Întrebat dacă primarii USR abordaţi în acest fel au acceptat să treacă la PSD, Drulă a răspuns: „Nu toţi”.

„Ni se vând încontinuu nişte poveşti în România, în care ni se spune că nu are rost. «Nu are rost să te lupţi», «Ei au puterea», «Vino la noi». Şi cei mai slabi de înger cedează. Nu eu judec aici. O să îi judece posteritatea. (…) De altfel, Marcel Ciolacu a făcut o obsesie. USR a avut la ultimele alegeri 40 de primari – sunt 3.000 în total, în România – dar a pus premiu pe capul lor şi, după nişte informaţii pe care le am, a spus: «Nu există limită la ofertele pentru…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.