Home » Ciolacu îi Transmite Directorului Poștei Române, în A Doua Zi De Grevă Generală, Că „va Pleca, Dacă Pensiile Nu Ajung La Destinație”

Ciolacu îi Transmite Directorului Poștei Române, în A Doua Zi De Grevă Generală, Că „va Pleca, Dacă Pensiile Nu Ajung La Destinație”

Ciolacu îi Transmite Directorului Poștei Române, în A Doua Zi De Grevă Generală, Că „va Pleca, Dacă Pensiile Nu Ajung La Destinație”

„Am avut o discuție cu domnul ministru (n.red. – al digitalizării, Bogdan Ivan – PSD) și aseară, am avut o discuție și cu directorul (n.red. – al Poștei Române, Valentin Ștefan – PNL). Eu le-am spus să rezolve problema cât se poate de rapid. În cazul în care, Doamne-ferește, nu ajung pensiile la destinație din cauza unei greve la Poșta Română, cred că domnul director va pleca”, a spus Marcel Ciolacu.

Angajații Poștei Române au declanșat pe 1 aprilie greva generală, nemulțumiți de nivelul salariilor. Poștașii care duceau pensiile nu au mai ieșit pe teren, iar sindicaliștii au acuzat că angajați din Bucureşti au fost trimiși în alte orașe ca să-i înlocuiască pe protestatari.

Luni seară, după șase ore de negocieri, la care au participat ministrul Bogdan Ivan, șefi din Poșta Română și o delegație a Blocului Național Sindical, sindicaliștii au transmis că analizează propunerea făcută de Ministerul Digitalizării și…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.