Home » Cristian Pascu, „hairstylistul Vedetelor”, Susține Că A Fost Demis De La ONJN „din Cauza Presei” și Spune Că A Fost „linșat”

Cristian Pascu, „hairstylistul Vedetelor”, Susține Că A Fost Demis De La ONJN „din Cauza Presei” și Spune Că A Fost „linșat”

Cristian Pascu, „hairstylistul Vedetelor”, Susține Că A Fost Demis De La ONJN „din Cauza Presei” și Spune Că A Fost „linșat”

„Mă simt la fel ca acum 2-3 zile. Dacă am înțeles de ce am fost destituit? Din cauza presei, pentru că presa s-a focusat în primul și în primul rând pe frizerul cel fraier care nu are nicio competență. În clipa în care cineva are 24 din 24 o mașină pe urma lui și a familiei, se poate numi linșaj”, a afirmat Cristian Pascu.

El a adăugat că este om de afaceri din 1999 și că a urmat cursuri de securitate națională „pentru că acel post necesită așa ceva”. „Ținând cont de veniturile generate și de impactul social al păcănelelor, normal că este o chestiune și de securitate națională”, a spus Pascu.

Acesta a precizat că a fost numit din partea PNL pentru că a întrunit condițiile și că un bun manager nu trebuie neapărat să cunoască legea în profunzime, ci să fie înconjurat de consultanți, consilieri și consilieri juridici, de un departament juridic. „Tu, ca manager, nu poți să iei decizii decât dacă juridicul îți dă un…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.