Home » Ciolacu, Despre Piedone: „După Ce Trece Fumul De La Grătare, Ce Program Rămâne în Urmă? Niciunul”. Ce Spune Despre Firea, „prietena Sa”

Ciolacu, Despre Piedone: „După Ce Trece Fumul De La Grătare, Ce Program Rămâne în Urmă? Niciunul”. Ce Spune Despre Firea, „prietena Sa”

Ciolacu, Despre Piedone: „După Ce Trece Fumul De La Grătare, Ce Program Rămâne în Urmă? Niciunul”. Ce Spune Despre Firea, „prietena Sa”

„Domnul Piedone este un cunoscut de-al meu, ne cunoaştem cred că de 30 de ani, e un om pe care îl respect, un primar bun de sector, un om pe care îl putem considera o victimă pentru că avem două decizii contradictorii ale unor magistraţi, dar cu tot respectul pentru domnia sa nu are nicio anvergură pentru a fi primar general al Capitalei.

Îmi pun întrebarea: după ce trece fumul de la grătare, ce program rămâne în urmă? Niciunul. Cu alte cuvinte, e o iluzie fondată pe un fond distractiv, pe o prezenţă cum ne place tuturor pe TikTok, mai ales tineretului, dar fondul, fiindcă vorbim de primarul general al Capitalei, de fapt nu există”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi la Conferinţa de Alegeri a Organizaţiei PSD Bucureşti.

Premierul a făcut referire și la faptul că nu Gabriela Firea a fost candidata PSD în cursa pentru Primăria București.

„Sunt ferm convinşi că sunteţi supăraţi că nu Gabriela Firea e candidatul partidului. E corect să…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.