Home » PSD și PNL, Protocol Pentru Alegerile Locale Din București. Gabriela Firea: „Vom Avea Majorităţi Simple în Cele şapte Consilii”

PSD și PNL, Protocol Pentru Alegerile Locale Din București. Gabriela Firea: „Vom Avea Majorităţi Simple în Cele şapte Consilii”

PSD și PNL, Protocol Pentru Alegerile Locale Din București. Gabriela Firea: „Vom Avea Majorităţi Simple în Cele şapte Consilii”

Gabriela Firea a precizat că PSD şi PNL vor colabora, la nivelul Capitalei, în Consiliul General şi în consiliile de sectoare şi vor exista liste comune ale celor două formaţiuni la Consiliul General şi la Consiliile Locale ale celor şase sectoare.

„Este normal, dacă decizia a fost luată, aşa cum cunoaşteţi, la nivelul coaliţiei, ea să fie declinată acum şi la nivelul municipiului Bucureşti, aşa cum se întâmplă în majoritatea judeţelor din ţară”, a explicat, într-o intervenţie la Antena 3, Gabriela Firea.

Întrebată dacă cele două formaţiuni mizează pe faptul că vor avea majoritate în CGMB, Firea a spus că, potrivit calculelor, cele două formaţiuni vor avea majorităţi simple în cele şapte consilii.

„Cu siguranţă, primarul general, ca oricare primar al unui UAT (unitate administrativ-teritorială, n.r.), are nevoie de majoritate pentru că altfel se pierde foarte mult timp cu negocierile pentru fiecare proiect în parte şi…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.