Home » Sorin Grindeanu, Despre Clotilde Armand: „E Trimisă în Judecată Pe Incompatibilitate”. Primarul Sectorului 1: „Grindeanu Minte”

Sorin Grindeanu, Despre Clotilde Armand: „E Trimisă în Judecată Pe Incompatibilitate”. Primarul Sectorului 1: „Grindeanu Minte”

Sorin Grindeanu, Despre Clotilde Armand: „E Trimisă în Judecată Pe Incompatibilitate”. Primarul Sectorului 1: „Grindeanu Minte”

Ministrul PSD a făcut declarațiile într-o conferință de presă, alături de candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, acuzat de o investigație Hotnews că a consultat pacienţi la clinica familiei sale, deşi un manager de spital nu poate avea o altă funcție în afara celei de la spitalul pe care-l conduce.

„Eu știu un singur candidat la o primărie, de sector e adevărat, care e trimisă în judecată pe incompatibilitate. Știu, doare, e la USR, ustură, dar e un singur candidat trimis. Doamna Clotilde. Eu, în rest, rog instituțiile statului și spun acest lucru: să își facă treaba și dacă sunt chestiuni care au încălcat cadrul legal, cei care au făcut aceste încălcări să fie trimiși în judecată și sancționați”, a spus Sorin Grindeanu.

Prim-vicepreședintele PSD a adăugat că cei care încalcă legea în România trebuie să plătească.

„Că o cheamă Clotilde Armand, sau cum o cheamă, care e trimisă în judecată,…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.