Home » Marcel Ciolacu, Apel La Piedone Să Renunţe La Orgolii și Să Negocieze Cu PSD: „Cred Că în Viaţă Trebuie Să Ne Aşezăm La Masă”

Marcel Ciolacu, Apel La Piedone Să Renunţe La Orgolii și Să Negocieze Cu PSD: „Cred Că în Viaţă Trebuie Să Ne Aşezăm La Masă”

Marcel Ciolacu, Apel La Piedone Să Renunţe La Orgolii și Să Negocieze Cu PSD: „Cred Că în Viaţă Trebuie Să Ne Aşezăm La Masă”

Marcel Ciolacu a transmis mesajul către Piedone la evenimentul de lansare a candidaturii lui Rareş Hopincă la funcţia de primar al sectorului 2, din partea PSD-PNL.

„O să îmi permit, prin intermediul dumneavoastră, să fac un apel şi la un alt prieten de-al meu, prieten de-al fratelui meu, cunoştinţă de peste 30 de ani, Cristian Popescu Piedone. Cred că în viaţă trebuie să ne aşezăm la masă, să nu avem orgolii şi să reuşim, cum a reuşit această echipă la sectorul 2, să construim ce este cel mai bine pentru Bucureşti. Experienţa, determinarea, profesionalismul de care a dat dovadă atunci când a fost primar general al Capitalei Gabriela Firea confirmă că este cea mai bună candidată în acest moment pentru fotoliul de primar general. Sunt ferm convins că domnul Piedone va primi mesajul meu şi împreună vom depăşi orgoliile şi vom trece la un mod în care trebuie să construim”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Liderul social-democraţilor a…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.