Home » Iulian Dumitrescu, Urmărit Penal Pentru Mită, A Vorbit Pentru Prima Dată Despre Dosarul Care îl Vizează: „Campanie Orchestrată”

Iulian Dumitrescu, Urmărit Penal Pentru Mită, A Vorbit Pentru Prima Dată Despre Dosarul Care îl Vizează: „Campanie Orchestrată”

Iulian Dumitrescu, Urmărit Penal Pentru Mită, A Vorbit Pentru Prima Dată Despre Dosarul Care îl Vizează: „Campanie Orchestrată”

„Evident că sunt emoţionat, e un moment deosebit pentru mine astăzi, dragi prieteni, dragi colegi, e primul meu discurs după necazul de la 1 februarie. E destul de simplu, dar în acelaşi timp e şi destul de complicat să vă spun câteva cuvinte. Toţi oamenii au momente grele în viaţă. Şi eu am avut un moment greu la 1 februarie, dar oricum nu se compară cu momentele grele pe care le are orice familie atunci când vine vorba de sănătatea părinţilor, copiilor, soţiei sau fraţilor”, a spus Iulian Dumitrescu la evenimentul de lansare a candidaturilor PNL în Prahova, citat de news.ro.

Liberalul s-a mai referit la dosarul DNA folosind cuvintele „momentul greu pe care l-am avut”, fără a face însă nicio referire la acuzaţiile formulate de procurori.

El a acuzat o „campanie mizerabilă de presă orchestrată” împotriva sa şi a spus că lupta politică în Prahova este cu „clanul Cosma”, făcând referire la familia fostului preşedinte PSD al…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.