Home » Mihai Rotaru, reacție incredibilă după ce FC U Craiova, echipa dușmanului Adrian Mititelu, a retrogradat din Superliga

Mihai Rotaru, reacție incredibilă după ce FC U Craiova, echipa dușmanului Adrian Mititelu, a retrogradat din Superliga

Mihai Rotaru, reacție incredibilă după ce FC U Craiova, echipa dușmanului Adrian Mititelu, a retrogradat din Superliga

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, deplânge situația critică a rivalei din oraș, care a retrogradat în Liga 2.

FC U Craiova nu a reușit să se salveze de la retrogradare, după ce în ultima etapă a pierdut împotriva celor de la FC Hermannstadt, 1-3.

Mihai Rotaru, despre retrogradarea echipei lui Adrian Mititelu

FC U Craiova nu a reușit să se salveze de la retrogradare, iar formația patronată de Adrian Mititelu părăsește Superliga de pe ultima poziție din clasament. Mihai Rotaru și-a exprimat regretul față de insuccesul rivalei din oraș, care va evolua din sezonul viitor în eșalonul secund. Mai mult, finanțatorul Universității Craiova crede că elevii lui Eugen Trică au avut parte de un arbitraj ostil pe durata acestui sezon.

„Dincolo de faptul că nu vreau să-mi dau cu părerea despre oameni care sunt într-o situație delicată (n.r. FC U Craiova), nu cred că i-a ajutat (n.r. arbitrajul). Adică, nu cred că au fost iubiți în…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.