Home » Ciucă, Despre Sondajele Care îl Dau Pe Geoană Câștigător La Prezidenţiale: „Nu Toţi Cei Care Au Fost Clasaţi Primii Au Câştigat Alegerile”

Ciucă, Despre Sondajele Care îl Dau Pe Geoană Câștigător La Prezidenţiale: „Nu Toţi Cei Care Au Fost Clasaţi Primii Au Câştigat Alegerile”

Ciucă, Despre Sondajele Care îl Dau Pe Geoană Câștigător La Prezidenţiale: „Nu Toţi Cei Care Au Fost Clasaţi Primii Au Câştigat Alegerile”

„Este foarte bine, pentru că nu toţi cei care au fost clasaţi primii în sondaje au câştigat alegerile. Nu cred să fi fost unul în top la sondaje şi să fi câştigat. Este o chestiune de dinamică”, a declarat Ciucă, întrebat la Digi24 cum comentează faptul că Mircea Geoană este cotat drept câştigător la alegerile prezidenţiale, în toate sondajele realizate până acum.

Ciucă a mai arătat că „este aproape clar pentru toată lumea că PNL va avea candidat” la alegerile prezidenţiale din acest an.

„În acest moment, aşa cum arată lucrurile în acest moment, vom avea fiecare candidat. Şi este normal să fie aşa”, a afirmat Ciucă.

Ce spun sondajele despre șansele lui Geoană la prezidențiale

Aproape un sfert dintre alegători ar opta pentru Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, în primul tur al alegerilor prezidenţiale, 18,2% pentru Marcel Ciolacu, 13,5% pentru George Simion (AUR), 12,5% pentru Diana Şoşoacă (SOS România)…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.