Piersicile sunt aromate și au un parfum inconfundabil. Se pot consuma proaspete, dar și adăugate în rețete din care să te bucuri de savoarea lor pentru cât mai mult timp. Rețetele de gem sau dulceață se pregătesc ușor, se păstrează în stare perfectă pentru iarnă, iar mai jos îți spunem pas cu pas cum faci cel mai bun gem de piersici
Soiuri de piersici
Medeleine Pouyet – soiul are fructul mic, sferic, crem, suflat cu roșu pe partea însorită, care se maturează la sfârșit de iunie.
Springold – este colorat în roșu pe aproximativ 70-80% din suprafață, are pulba galbenă, este suculent fructul și se maturează în primele zile ale lunii iulie.
Springcrest – are un fruct suculet de culoarea roșu închis, gust dulce acrișor și se matureză în prima săptămână a lunii iunie.
Collins – este soiul de piersici cu fruct sferic, culoarea roșu cu dungi și pete de culaore mai închisă și pulpa galbenă portocalie. Fructul se maturează la…
Comentează