Home » Iohannis, întrebat Dacă Se Retrage Din Cursa Pentru șefia NATO: „Mâine Veţi Fi Integral Lămuriţi. Considerați Că Acesta A Fost Un Non-răspuns”

Iohannis, întrebat Dacă Se Retrage Din Cursa Pentru șefia NATO: „Mâine Veţi Fi Integral Lămuriţi. Considerați Că Acesta A Fost Un Non-răspuns”

Iohannis, întrebat Dacă Se Retrage Din Cursa Pentru șefia NATO: „Mâine Veţi Fi Integral Lămuriţi. Considerați Că Acesta A Fost Un Non-răspuns”

Iohannis a fost întrebat azi la Palatul Cotroceni, într-o conferinţă comună cu preşedintele Italiei, Sergio Mattarella, dacă îşi menţine candidatura pentru șefia NATO, în condițiile în care ultimele două țări, Ungaria şi Slovacia, şi-au anunţat susţinerea pentru Mark Rutte.

„Vă mai mențineți candidatura la NATO? România este singura care nu și-a declarat susținerea pentru Mark Rutte. Mai este oportună organizarea alegerilor prezidențiale în septembrie?”, a fost întrebat Iohannis de jurnalista TVR, Ramona Avramescu.

Președintele a oferit la întrebare jurnalistei TVR un „non răspuns”.

„Despre NATO, mai mult mâine. Aceste chestiuni le voi prezenta prima dată în CSAT, după aceea şi opiniei publice. Dar pot să vă asigur că mâine după-amiază veţi fi integral lămuriţi şi putem să mergem mai departe. Consideraţi că acesta a fost un non-răspuns şi o amânare”, a declarat şeful statului.

Legat de alegerile prezidențiale,…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.