Home » Dan Vîlceanu, Urmărit Penal După Bătaia Cu Florin Roman. Liberalul A Avut Nevoie De 4-5 Zile De îngrijiri Medicale

Dan Vîlceanu, Urmărit Penal După Bătaia Cu Florin Roman. Liberalul A Avut Nevoie De 4-5 Zile De îngrijiri Medicale

Dan Vîlceanu, Urmărit Penal După Bătaia Cu Florin Roman. Liberalul A Avut Nevoie De 4-5 Zile De îngrijiri Medicale

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie precizează într-un comunicat oficial că, la data de 28 iunie 2024, procurorul de caz din cadrul Secţiei de urmărire penală a dispus prin ordonanţă efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un deputat din Parlamentul României sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, purtare abuzivă şi tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de astăzi, suspectului i-au fost aduse la cunoştinţă faptele cercetate, încadrarea juridică data acestora, precum şi drepturile şi obligaţiile procesuale. Totodată, marţi a fost pusă pusă în mişcare acţiunea penală pentru infracţiunile menţionate.

Deputatul PNL Florin Roman a acuzat marți, 21 mai, că a primit o „lovitură cu genunchiul în zona nasului”, în fața sălii de plen a Parlamentului, din partea deputatului neafiliat Dan Vîlceanu, fost ministru de finanțe.

Din imaginile…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.