Home » Marcel Ciolacu, Despre Varianta Ca PSD Să îl Susțină Pe Mircea Geoană La Prezidențiale: „Să Vedem Dacă Partidul Acceptă”

Marcel Ciolacu, Despre Varianta Ca PSD Să îl Susțină Pe Mircea Geoană La Prezidențiale: „Să Vedem Dacă Partidul Acceptă”

Marcel Ciolacu, Despre Varianta Ca PSD Să îl Susțină Pe Mircea Geoană La Prezidențiale: „Să Vedem Dacă Partidul Acceptă”

„Discut cu colegii din Consiliul Național dacă acceptăm să susținem un candidat din afara partidului. Cu alte cuvinte, PSD să nu aibă candidat. Să vedem dacă partidul acceptă o astfel de variantă și apoi declanșăm proceduri”, a spus Ciolacu într-o discuție cu jurnaliștii.

El a refuzat să spună dacă dorește să candideze la funcția supremă în stat. „Voi merge la partid și vom stabili data Congresului, pentru ca toți cei interesați să candideze să își arate intenția”, a punctat șeful Executivului.

Potrivit informațiilor Libertatea, Congresul PSD va avea loc în august.

Marcel Ciolacu a mai spus că independenții sunt bineveniți, dar Congresul va selecta și va decide. El a precizat că nu îl consideră pe Mircea Geoană un independent, din moment ce acesta a fost președinte al PSD.

Liderii PSD și PNL au decis joi, 4 iulie, calendarul alegerilor prezidențiale și parlamentare. Primul tur al prezidențialelor va fi pe 24 noiembrie, al…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.