Home » Sesiune Extraordinară în Parlament Pentru Modificarea Legii După Tragedia Tinerei Ucise De Urs. Ciolacu: „Nu Va Fi Dat Liber La împușcat Urșii”

Sesiune Extraordinară în Parlament Pentru Modificarea Legii După Tragedia Tinerei Ucise De Urs. Ciolacu: „Nu Va Fi Dat Liber La împușcat Urșii”

Sesiune Extraordinară în Parlament Pentru Modificarea Legii După Tragedia Tinerei Ucise De Urs. Ciolacu: „Nu Va Fi Dat Liber La împușcat Urșii”

Mai precis, parlamentarii vor fi chemați din vacanță pentru adoptarea unei inițiative legislative care va permite eutanasierea sau împușcarea urșilor aflați în „zonele de pericol”.

„Nu neapărat împuşcaţi, să facă o selecţie acolo unde este o zonă de pericol, unde sunt alarmaţi prin primari, prin pădurari, prin localnici. Am vorbit şi cu domnul ministru al mediului, am vorbit şi cu cei mai implicaţi şi mai ştiutori în domeniu. Este o aglomeraţie în anumite zone. Nu mai au mâncare suficientă şi de asta coboară”, a spus Ciolacu după deschiderea depozitului automatizat PepsiCo din localitatea Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov.

Și a continuat: „Am vorbit şi cu domnul Simonis, domnul preşedinte al Camerei, pentru că o astfel de măsură nu se poate decât prin Parlament. Şi, după discuţiile cu ministrul mediului, pornim o iniţiativă şi vom cere o sesiune extraordinară ca să o trecem prin Parlament”.

Șeful Guvernului a precizat…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.