Home » Reţete De Ficăţei La Tigaie – Cele Mai Bune Combinații Cu Ficăței De Pui

Reţete De Ficăţei La Tigaie – Cele Mai Bune Combinații Cu Ficăței De Pui

Reţete De Ficăţei La Tigaie – Cele Mai Bune Combinații Cu Ficăței De Pui

Despre ficatul de pui – beneficii și contraindicații

Ficățeii de pui sunt o sursă excelentă de nutrienți și au o serie de beneficii pentru sănătate, dar, ca orice aliment, trebuie consumați cu moderație.

Ficațeii de pui sunt foarte bogați în proteine de calitate, care sunt esențiale pentru creșterea și repararea țesuturilor corpului. De asemenea, proteinele ajută la menținerea sănătății pielii, mușchilor și oaselor.

Ficatul de pui este și o sursă excelentă de vitaminele A, D, E, K, B12, acid folic și fier, precum și de minerale importante precum zinc, seleniu și cupru.

Ficățeii sunt o sursă bună de colină, un nutrient esențial pentru funcția creierului, memorie și dezvoltarea sănătoasă a celulelor cerebrale.

O porție de ficat de pui (apx 100 g) conține:

  • 19 grame de proteine
  • 130 de calorii
  • 5 grame de grăsime
  • 484 mg de colesterol
  • Mai puțin de 1 gram de zahăr
  • Mai puțin de 1 gram de…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.