Pasta de măsline este consumată la scară largă în multe țări din regiunea mediteraneană și nu numai. Poate fi făcută după o rețetă foarte simplă și poate fi consumată simplă, ca atare, ori împreună cu alte preparate la aperitiv. Vezi cele mai gustoase rețete de pastă de măsline.
Rețete de pastă de măsline
Pasta de măsline cu un gust aromat și proaspăt poate fi consumată ca aperitiv, pe pâine prăjită, înainte de orice alt preparat culinar. Fiecare rețetă de pastă de măsline se pregătește ușor și poate fi adaptată cu ingrediente diferite, în funcție de preferințe.
Rețetă de pastă de măsline cu capere
Ingrediente
- 300 g măsline nu foarte sărate;
- 2 linguri capere murate;
- 2 căței de usturoi;
- 3 linguri ulei de măsline;
- 2 bucăți de anșoa, opțional.
Mod de preparare
Se scot sâmburii măslinelor, dacă este cazul, și se lasă la desărat, dacă este nevoie. Dacă nu sunt sărate măslinele, atunci se spală cu apă rece și se…
Comentează