Home » Un Raport Intern Al Armatei Germane Critică Dur Strategia Ofensivei Ucrainene. Și Este Contestat Apoi De Specialiști

Un Raport Intern Al Armatei Germane Critică Dur Strategia Ofensivei Ucrainene. Și Este Contestat Apoi De Specialiști

Un Raport Intern Al Armatei Germane Critică Dur Strategia Ofensivei Ucrainene. Și Este Contestat Apoi De Specialiști

Contraofensiva ucraineană nu reușește să facă progrese, deoarece armata Kievului nu aplică pe deplin instructajul primit de la militarii occidentali, susține un raport intern al Bundeswehr, obținut de tabloidul Bild și citat apoi de mai multe publicații germane.

Potrivit documentului confidențial al forțelor armate germane, Kievul își împrăștie trupele pe o linie de front de 1.000 km și atacă în unități compuse din prea puțini soldați. Concret, potrivit evaluării Bundeswehr, Ucraina își sacrifică avantajul în materie de efective, atacând în unități de 10-30 de oameni, insuficiente pentru a străpunge liniile rusești.

Documentul adaugă că prin această strategie, ucrainenii nu reușesc să grupeze suficienți soldați instruiți în Occident pentru a fi eficienți din punct de vedere operațional.

Militarii ucraineni care au fost instruiți în Occident, spune raportul, arată că și-au însușit cu succes tacticile învățate, dar aceștia…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.