Home » Lukașenko Ironizează Polonia Din Cauza Trupelor Wagner De La Graniță: „Ar Trebui Să Se Roage Ca Noi Să îi ținem Aici și Să Spună Mulțumesc”

Lukașenko Ironizează Polonia Din Cauza Trupelor Wagner De La Graniță: „Ar Trebui Să Se Roage Ca Noi Să îi ținem Aici și Să Spună Mulțumesc”

Lukașenko Ironizează Polonia Din Cauza Trupelor Wagner De La Graniță: „Ar Trebui Să Se Roage Ca Noi Să îi ținem Aici și Să Spună Mulțumesc”

Un număr necunoscut de luptători Wagner care au organizat scurta rebeliune din Rusia în luna iunie s-au mutat de atunci în Belarus și au început să antreneze armata lui Lukașenko, determinând Polonia să înceapă să mute peste 1.000 de soldați mai aproape de graniță.

Lukașenko, un aliat apropiat al președintelui rus Vladimir Putin, a glumit luna trecută, la o întâlnire cu acesta, spunând că unii dintre luptătorii Wagner sunt dornici să intre în Polonia și „să facă o excursie la Varșovia și Rzeszow”.

Agenția belarusă oficială de știri Belta îl citează marți pe acesta spunând că polonezii „ar trebui să se roage ca noi să îi ținem pe luptătorii Wagner și să le asigurăm hrana”.

„În caz contrar, fără noi, s-ar fi infiltrat și ar fi distrus Rzeszow și Varșovia și nu în mică măsură. Așa că nu ar trebui să-mi reproșeze nimic, ci ar trebui să spună «mulțumesc»”, a mai afirmat Lukașenko.

Rzeszow este un oraș…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.