Home » Noul șef Al Cadastrului Din Neamț, Cel Mai Mare Donator Al PNL Din 2022. Cum Explică Faptul Că A Dat La Partid 80% Din Cât A Câștigat Tot Anul?

Noul șef Al Cadastrului Din Neamț, Cel Mai Mare Donator Al PNL Din 2022. Cum Explică Faptul Că A Dat La Partid 80% Din Cât A Câștigat Tot Anul?

Noul șef Al Cadastrului Din Neamț, Cel Mai Mare Donator Al PNL Din 2022. Cum Explică Faptul Că A Dat La Partid 80% Din Cât A Câștigat Tot Anul?

Bogdan Buhușanu, de meserie contabil, este membru vechi în PNL. A candidat inclusiv la alegerile parlamentare din 2020.

Conform declarației de avere, în 2022, el a fost consilier al primarului liberal din Piatra Neamț și consilier județean. În paralel, activează în domeniul contabil.

Veniturile declarate de Buhușanu pentru anul trecut au fost de 63.136 de lei, în contextul în care el figura drept donatorul principal al PNL în 2022, cu o sumă dată în numerar de 49.500 de lei. Aproape 80% din venituri.

Informația a fost publicată pe pagina de Facebook a deputatului USR de Neamț Iulian Bulai, care face o legătură directă între donația făcută de Buhușanu și numirea ulterioară, din 2023, pe poziția de director al OCPI Neamț.

Contactat de Libertatea, Bogdan Buhușanu a negat că ar fi donat vreun ban partidului anul trecut.

El spune că a împrumutat PNL cu 49.500 de lei în 2016 și că de atunci partidul figura cu datorii la el în registrele…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.