Home » Incendiu De Vegetație Pe Insula Tenerife. Cinci Sate Au Fost Evacuate. Focul „este Puternic și Se Află într-o Zonă Complicată”

Incendiu De Vegetație Pe Insula Tenerife. Cinci Sate Au Fost Evacuate. Focul „este Puternic și Se Află într-o Zonă Complicată”

Incendiu De Vegetație Pe Insula Tenerife. Cinci Sate Au Fost Evacuate. Focul „este Puternic și Se Află într-o Zonă Complicată”

Focul a afectat o zonă împădurită abruptă din partea de nord-est a insulei din arhipelagul Canare, îngreunând intervenția pompierilor.

Miercuri dimineață, incendiul devastase aproximativ 130 de hectare în apropierea vulcanului Mount Teide, cel mai înalt vârf din Spania, iar în câteva ore s-a extins la peste 300 de hectare, ajungând ulterior să afecteze peste 800 de hectare. Există, totodată, numeroase incendii secundare, a precizat Pedro Martinez, șeful serviciilor de urgență din Tenerife.

Accesul la pădurea din jurul vulcanului a fost oprit, iar Rosa Davila, președinta consiliului din Tenerife, a făcut apel la oameni să nu se apropie de zona forestieră pentru că există riscul ca focul să se răspândească și mai mult.

Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Satele Arrate, Chivisaya, Media Montaña, Ajafoña și Las Lagunetas au fost evacuate.

„Incendiul este puternic și se află într-o zonă complicată. Eforturile se concentrează pe împiedicarea…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.