Home » „Este vorba de lipsa stabilității sistemului fiscal și avem aici un procent de 75% care arată că sistemul nu este unul stabil”

„Este vorba de lipsa stabilității sistemului fiscal și avem aici un procent de 75% care arată că sistemul nu este unul stabil”

„Este vorba de lipsa stabilității sistemului fiscal și avem aici un procent de 75% care arată că sistemul nu este unul stabil”

  • 82% dintre angajați sunt la curent cu măsurile fiscale propuse de Guvern.
  • 8 din 10 angajați consideră că noile măsuri vor crește inflația.
  • 26% dintre angajați se tem că nu vor mai primi tichetele de masă.

Un sondaj recent realizat de Novel Research arată că 61% dintre angajații din România sunt profund îngrijorați de impactul măsurilor fiscale propuse de Guvern asupra veniturilor și puterii lor de cumpărare.

„Important este să menționăm fondul pe care se întâmplă acest eveniment de creștere a taxelor. Avem, pe de o parte, o inflație ridicată, pe de altă parte, avem un război la graniță, ceea ce determină o atenție mai mare a tuturor în ceea ce privește siguranța veniturilor. Ceea ce determină și un nivel de notorietate extrem de ridicat, de 82% a celor care au auzit de acest pachet de măsuri fiscale. Ce aș vrea să punctez din tot studiul ar fi patru puncte destul de importante care au obținut procente semnificative și care ilustrează…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.