Home » Rețete De Pateuri Cu Ciuperci

Rețete De Pateuri Cu Ciuperci

Rețete De Pateuri Cu Ciuperci

Despre pateurile cu ciuperci

Produsele de patiserie au fost create pentru prima dată de egiptenii antici. Perioada clasică a Greciei și Romei antice a avut produse de patiserie făcute cu migdale, făină, miere și semințe. Introducerea zahărului în bucătăria europeană a dus la o mare varietate de noi rețete de patiserie în Franța, Italia, Spania și Elveția. Cel mai mare inovator a fost Marie-Antoine Carême care a perfecționat aluatul foietaj și a dezvoltat modele elaborate de patiserie.

Aluatul de foietaj este folosit în nenumărate preparate culinare, iar unul dintre cele mai populare este reprezentat de pateuri. Printre acestea se numără și pateurile cu ciuperci, care nu-s doar delicioase, ci și hrănitoare.

Despre ciuperci și beneficiile lor

Ciupercile unt gustoase și versatile în bucătărie, dar oferă și o serie de beneficii pentru sănătate datorită conținutului lor nutritiv. Ciupercile sunt o sursă bună de proteine, fibre dietetice,…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.