Home » Fiica Lui Navalnîi, omagiu Adus Tatălui Ei, La O Săptămână De La Moartea Opozantului Rus. „Îmi Este Foarte Dor De Tine”

Fiica Lui Navalnîi, omagiu Adus Tatălui Ei, La O Săptămână De La Moartea Opozantului Rus. „Îmi Este Foarte Dor De Tine”

Fiica Lui Navalnîi, omagiu Adus Tatălui Ei, La O Săptămână De La Moartea Opozantului Rus. „Îmi Este Foarte Dor De Tine”

„Te iubesc, te sărut, te îmbrățișez tare și îmi este foarte, foarte dor de tine”, a scris Dasha Navalnaia, în vârstă de 23 de ani, în descrierea care însoțește imaginea cu ea copil, alături de mama ei, Iulia, și tatăl ei, Aleksei Navalnîi.

Aleksei Navalnîi a murit la 47 de ani într-o colonie penitenciară izolată din Siberia, au anunțat oficialii penitenciarului pe 16 februarie. Era închis din 2021 și ispășea mai multe pedepse care totalizau 30 de ani de închisoare pentru extremism și fraudă, pe care le-a catalogat ca fiind acte de răzbunare politică pentru că a condus opoziția anti-Kremlin.

Trupul său nu a fost încă predat de autoritățile ruse. Mama sa, Liudmila Navalnaia, a declarat joi că anchetatorii ruși i-au permis, în sfârșit, să vadă trupul fiului ei, dar o presează să organizeze o înmormântare secretă pentru el, altfel vor „face ceva” cu trupul opozantului.Urmărește-ne pe Google News

Petre Roman, înlăcrimat după moartea fostei soții, Mioara Roman: „Era un om foarte puternic”

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.