Home » E transferul carierei pentru atacantul român, dar impresarul său e frustrat că a semnat chiar înainte de EURO 2024! La cum a jucat, e convins că putea da o lovitură și mai spectaculoasă: „M-am grăbit”

E transferul carierei pentru atacantul român, dar impresarul său e frustrat că a semnat chiar înainte de EURO 2024! La cum a jucat, e convins că putea da o lovitură și mai spectaculoasă: „M-am grăbit”

Atacantul naționalei României a obținut un transfer de top la o echipă din Turcia.

Totuși, impresarul său și-a dat seama că a greșit și a spus că acesta ar fi putut prinde o mutare chiar și mai spectaculoasă.

Marele regret al lui Florin Manea în ceea ce privește transferul lui Denis Drăguș la Trabzonspor: „Îmi pare rău un pic că am semnat înainte de EURO”

Florin Manea a venit cu dezvăluiri incredibile despre transferul lui Denis Drăguș la Trabzonspor. Impresarul a ținut să-l laude pentru prestația din meciul cu Ucraina, scor 3-0, mai ales că a dat și gol.

Totuși, Manea susține că s-a grăbit și crede că fotbalistul său ar fi prins o mutare cu atât mai spectaculoasă dacă ar mai fi așteptat puțin.

„Am fost impresionat de Drăguș. A jucat senzațional Denis. I-am dat și lui un mesaj după meci, era bucuros. Am semnat înainte de EURO, așa că nu avem ce să facem.

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.