Home » Verdictul limpede pe care presa lusitană l-a dat la câteva secunde după ce Portugalia a eliminat Slovenia la loviturile de departajare!

Verdictul limpede pe care presa lusitană l-a dat la câteva secunde după ce Portugalia a eliminat Slovenia la loviturile de departajare!

Verdictul limpede pe care presa lusitană l-a dat la câteva secunde după ce Portugalia a eliminat Slovenia la loviturile de departajare!

Portugalia a eliminat Slovenia la loviturile de departajare în optimile de la EURO 2024, iar verdictul presei lusitane este unul limpede.

Portugalia a devenit prima echipă de la EURO 2024 care are nevoie de loviturile de departajare pentru a trece în faza următoare a competiției.

Presa lusitană a dat verdictul la câteva secunde după ce Portugalia a eliminat Slovenia la loviturile de departajare

Naționala de fotbal a Portugaliei s-a calificat în sferturile de finală de la EURO 2024, după ce a trecut de Slovenia șa loviturile de departajare. Nu s-a marcat niciun gol în primele 120 de minute, deși Ronaldo a avut această ocazie, în minutul 105, când a executat un penalty, dar mingea șutată de el a fost respinsă de Oblak.

Ulterior, portarul Diogo Costa a devenit eroul Portugaliei, parând șuturile lui Iličić, Balkovec și Verbič. Pentru lusitani au marcat Ronaldo, Bruno Fernandes și Bernardo Silva.

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.