Home » Damjan Djokovic a dezvăluit după victoria cu CFR Cluj ce rol are la FCSB. „Încerc să aduc balansul pe teren! Am venit să îmi fac treaba!”

Damjan Djokovic a dezvăluit după victoria cu CFR Cluj ce rol are la FCSB. „Încerc să aduc balansul pe teren! Am venit să îmi fac treaba!”

Damjan Djokovic a dezvăluit după victoria cu CFR Cluj ce rol are la FCSB. „Încerc să aduc balansul pe teren! Am venit să îmi fac treaba!”


Damjan Djokovic, unul dintre jucătorii experimentați de la FCSB, a dezvăluit după victoria cu CFR Cluj ce rol are la echipa lui Gigi Becali.

Damjan Djokovic a dezvăluit după victoria cu CFR Cluj ce rol are la FCSB

Fotbalistul croat a reușit să îl impresioneze pe Gigi Becali la scurt timp după ce a semnat cu vicecampioana României, iar după victoria cu CFR Cluj a explicat ce rol are la gruparea roș-albastră.

Damjan Djokovic a explicat de ce s-a impus FCSB în fața lui CFR Cluj, principala contracandidată la titlu din sezonul 2023-2024 și a făcut un anunț surprinzător: „Eu nici mâine nu știu dacă o să fiu în primul 11”. 

„Azi am arătat că jucăm mai bine cu echipele puternice. În meciurile când simțim că suntem mai buni ne relaxăm, iar asta nu e bine. Trebuie să rămâi concentrat 90 de minute. De asta au venit și jucătorii experimentați.

Eu cred că avem o echipă talentată care știe să atace. Încerc…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.