Home » În inima Parisului, chef Alain Passard sfidează tradiția

În inima Parisului, chef Alain Passard sfidează tradiția

În inima Parisului, chef Alain Passard sfidează tradiția

  • Alain Passard este o figură singulară, un bucătar cândva aclamat pentru fripturile sale.
  • Acum, acesta redefinește haute cuisine cu un meniu „aproape vegan”.
  • Passard a deschis calea pentru această schimbare prin eliminarea treptată a produselor de origine animală.

În inima Parisului, chef Alain Passard sfidează tradiția. Acesta a ales să renunțe la carne, pește și lactate și să adopte un meniu aproape vegan în restaurantul său cu trei stele Michelin. O revoluție îndrăznează, dar gustoasă, în gastronomia clasică franceză – una care pune legumele în centrul rafinamentului culinar.

În panteonul gastronomiei franceze moderne, Alain Passard este o figură singulară, un bucătar cândva aclamat pentru fripturile sale, care redefinește acum haute cuisine cu un meniu „aproape vegan”. L’Arpège, restaurantul său situat vizavi de Muzeul Rodin din Paris, este primul din Franța cu trei stele Michelin care a eliminat carnea, peștele și sosurile de…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.