Home » „Vrem Să Trăim Lângă Mare”. Rușii Cumpără Locuințe în Mariupolul Ocupat și Distrus. Cât Costă O Astfel De Proprietate

„Vrem Să Trăim Lângă Mare”. Rușii Cumpără Locuințe în Mariupolul Ocupat și Distrus. Cât Costă O Astfel De Proprietate

„Vrem Să Trăim Lângă Mare”. Rușii Cumpără Locuințe în Mariupolul Ocupat și Distrus. Cât Costă O Astfel De Proprietate

VKontakte, cea mai mare rețea socială din Rusia, are aproximativ 100 de grupuri care conțin anunțuri pentru cumpărarea, vânzarea și închirierea de bunuri imobiliare în Mariupol, scrie Meduza.io. 

Pe unul dintre aceste grupuri, „Imobiliare în Mariupol și Pryazovia”, au început să apară mesaje de la persoane care doreau să cumpere case sau apartamente în Mariupol chiar de la începutul lunii mai 2022, când în oraș se duceau încă lupte grele.

Mariupol este orașul din estul Ucrainei, cu ieșire la Marea Azov, ocupat și distrus de ruși, unde au murit mii de oameni în timpul luptelor dintre forțele ruse și armata ucraineană din 2022. 90% din clădirile de apartamente din Mariupol și 60% din case au fost distruse atunci, potrivit unui raport al ONU. 

Până în martie 2023, 1.829 de clădiri au fost restaurate, 36 de clădiri rezidențiale au fost reconstruite, iar 321 de structuri au fost demolate, conform companiei publice de construcții…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.