Home » Cele mai spectaculoase parcuri acvatice din lume. „Top of mind este Siam Park. Are tobogan care trece pe sub bazine cu rechin”

Cele mai spectaculoase parcuri acvatice din lume. „Top of mind este Siam Park. Are tobogan care trece pe sub bazine cu rechin”

Cele mai spectaculoase parcuri acvatice din lume. „Top of mind este Siam Park. Are tobogan care trece pe sub bazine cu rechin”

  • Temperaturile cresc, iar noi căutăm mereu soluții pentru a ne răcori.
  • Cea mai populară activitate atunci când îți dorești să evadezi de căldura sufocantă este să îți pui costumul de baie și să mergi într-un parc acvatic.
  • Adrian Voican, vicepreședinte ANAT: „Therme din București este în top, unul dintre cele mai mari și mai moderne. În plus, este o apă termală, care nu este încălzită”

Temperaturile cresc, iar noi căutăm mereu soluții pentru a ne răcori. Cea mai populară activitate atunci când îți dorești să evadezi de căldura sufocantă este să îți pui costumul de baie și să mergi într-un parc acvatic. În acest mod ai parte și de distracție garantată. Astăzi o să călătorim un pic dincolo de graniță să descoperim cele mai interesante parcuri acvatice din lume.

Care sunt cele mai vizitate și de asemenea cele mai frumoase parcuri acvatice din lume?

Adrian Voican, vicepreședinte ANAT vorbește despre diversitatea parcurilor de…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.