Home » Putin Plănuiește O Nouă Ofensivă Puternică Peste Graniță, în Ucraina: „Un Atac Asupra Harkovului, Cu 20.000 Până La 40.000 De Oameni”

Putin Plănuiește O Nouă Ofensivă Puternică Peste Graniță, în Ucraina: „Un Atac Asupra Harkovului, Cu 20.000 Până La 40.000 De Oameni”

Putin Plănuiește O Nouă Ofensivă Puternică Peste Graniță, în Ucraina: „Un Atac Asupra Harkovului, Cu 20.000 Până La 40.000 De Oameni”

Doi înalți oficiali ucraineni de informații au declarat pentru ziarul Financial Times că se așteaptă ca Rusia „să lanseze o nouă ofensivă la scară largă la sfârșitul lunii mai sau iunie”.

„Atacurile actuale ale Rusiei asupra zonelor-cheie ale liniei frontului, precum și atacurile cu rachete și drone asupra Harkovului și a unor orașe similare importante sunt o clamare a câmpului de luptă, înainte de o ofensivă majoră”, scrie ziarul britanic.

Un furnizor al armatei ucrainene a declarat pentru Bild că se teme „de un atac transfrontalier asupra Harkovului, cu 20.000 până la 40.000 de oameni”: „Atunci trebuie să decidem dacă vrem să apărăm nordul sau estul. Ambele nu e posibil!”

Un militar ucrainean a confirmat că, „dacă (rușii, n.red.) trec din nou granița, o vor face la Harkov”. Cu toate acestea, oficialul militar spune că este mai probabil ca o ofensivă majoră la Harkov să fie declanșată din interiorul Ucrainei. „În…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.